50 en 51 duiken !

Jipppieee .. vandaag 50 en 51 duiken gemaakt in het logboek geschreven.

Nieuwe gear is top, alleen de duikwinkel heeft een slechte job afgeleverd door de mano-meter niet goed te controleren, want er zat geen gaatje in mijn slangaansluitpunt. Hierdoor kon ik geen luchtdruk van de fles aflezen .. niet handig dus. Daar gaan we dus mee terug (Hoi Scubaworld.nl, tot gauw) maar voor de rest. De jacket, het pak is geweldig !!.. Wel grappig dat we met de sales-manager van Scuba Pro van Belgie op de boot zaten, ze konden meteen zien en meningen geven over wat er wel en niet goed was aan onze gear ;-) … Vooral grappig was dat ie meteen een opmerking over m’n vinnen maakte ;-), geld op, dus geen nieuwe vinnen nog dit keer ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.