Voorbij Razen aan de files

Als ik lees dat een minister zichzelf belangrijker vind dan de rest van nederland omdat hij ‘zwaarwegende’ redenen heeft om ergens snel te zijn en dan maar de marechaussee inschakeld om snel langs de files te komen dan denk ik dat ik ook hetzelfde recht moet hebben? Wat maakt deze ‘volksvertegenwoordiger’ meer dan ik?

Ik die dagelijks 127km heen en terug werk verkeer heb. En daarbij ‘s morgens weinig last van files, maar ‘s middags rondom utrecht tot aan Amersfoort altijd de keuze moet maken, ga ik via A12, A30 of via A12, A28,A1 naar huis?

Voor mij geen motoragent met zwaailicht die mij er tussen door laat om op tijd thuis te zijn voor het avondeten ..

Middelkoop: ga ‘s stoppen met dit gedrag, ga eerder van huis of laat je secretaresse je afspraken anders inplannen. Ik moet mij aanpassen en mezelf aan allerlei regels houden en zorgen dat ik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.