Huishoudelijke Klusjes: Siemens TXL 2500 wasdroger

Van de week kocht Lilian van die mooie wasdroger balletjes die ervoor zouden moeten zorgen dat de was sneller droog is.. Heel mooi, … Ze vond wel dat de was erg heet was en vond ook de geur niet echt vertrouwd.

Vandaag weer de was, maar de wasdroger werd maar niet meer warm. Nu hebben we (vonden we) een hele goede wasdroger: de Siemens TXL 2500.

Dus zoeken op het internet, maar echt verder dan druk het resetknopje in kwamen we niet ..
Dus we zoeken verder … en nadat we de bovenkap en de rechterzijkant los hadden gemaakt en geen resetknopje zagen zag ik toch donkere wolken voorbij drijven ..

Maar gelukkig is het zoeken op Google toch een van die dingen wat ik waanzinnig vind en dus eigenlijk ook alles wel kan vinden wat ik zoek. Toch op een iets andere manier gezocht en ja hoor: de resetknop zit bij het warmte element. Warmte element? ahhhh .. De achterkant losgeschroeft en ja hoor dat zag ik het ronde rode knopje. En die kon ik indrukken .. en als ik hem ingedrukt had kon ik hem niet nog een keer indrukken.. Jahooeee !!..

Alles weer in elkaar gezet en het programma opnieuw gestart.. Tadahhh: warmte !!

Goed, dus heb je een probleem met de wasdroger die geen warmte meer geeft: haal de bescherming aan de achterkant van de wasdroger weg en je ziet het verwarmingsgedeelte, Bovenin zit een knopje (rood) die je kan indrukken.

One thought on “Huishoudelijke Klusjes: Siemens TXL 2500 wasdroger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.