Google vind iets .. probeer dat dan maar eens recht te zetten

Google zegt dat deze site mogelijk gehacked is ..

en laat dat nu eens niet het geval zijn

Deze site is mogelijk gehackt., zegt Google. Ja maar …. en dan ga je zoeken, testen en je weet me god niet waar je moet zoeken. Want .. tsja je krijgt wel een link, maar als je link naar de weblog sectie van deze site verwijst dan staan daar een x aantal berichten onder met wat ‘technisch’ karakter, maar dat is het dan wel .. heb dus totaal geen idee waar ik moet zoeken of wel stukje code wat ik getikt hebt een trigger is voor Alphabet’s Google ..

Mocht je iets vreemds bemerken, ik hoor het wel, tot die tijd blijven we ons afvragen wat er mis zou zijn .. (Ik heb het theme is al veranderd .. ) dus een theme hack sluit ik even uit

 

update: Na eerst 1 pagina aan te merken als iets wat niet goed zou zijn, vond Google dat dan de gehele site wel even geïnfecteerd was. Maar echte duiding wat er dan mis is: nope ..

Dus ..

update: diep in de spelonken van dit weblog was wel wat aan de hand met wat gemodificeerde bestanden maar zou niet zo 1-2-3 kunnen zien of dat Google zou signaleren .. maar goed , WordPress maar even waar nodig geheel verwijderd en opnieuw ge├»nstalleerd zodat er geen ‘historie’ van oude bestanden meer aanwezig was.

Tevens een aantal folders die niet meer gebruikt werden ook verwijderd zodat dat ook geen belemmering zou kunnen geven ..Zie hier . site is weer ok .. zegt Google dan ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.