Egypte #2

tutan.jpg

Na een zeer lange nachtrust (we lagen zo rond een uur of 19.00 uur) in bed gisteren beginnen we nu weer een beetje wakker te worden (09.00 uur)
Kan gebeuren als je een nacht slaap overslaat. We zijn langzaam bezig onze verzameling foto’s in ons fotoboek te zetten. Ongesorteerd, ongechecked (er zit bagger tussen). Gedurende onze reis van ongeveer 21 dagen (trek er maar gerust 2 dagen vliegtijd vanaf (en dan heb ik de 14 uur in de trein van Cairo naar Aswan nog niet meegenomen). Voor de ongeduldigen onder ons: de eerste foto’s vind je hier. Ik denk dat we zo’n 1000 tot 1500 foto’s gemaakt hebben (digitaal, de 7 rolletjes van de spiegelreflex niet meegenomen)

Rondtrip was van: Cairo naar Aswan naar Luxor naar Hurgada naar Dahab naar St. Catarina en weer terug naar Cairo.

psst.. Hurgada is een bouwput en absoluut niet leuk. De koraalriffen zijn daar nu al dermate commercieel ge-exploiteerd dat het er niet meer uitziet. Beter is dan Dahab (Happy Life Village). Daar zie je mooie dingen dicht aan de kust. Vandaag familiebezoek en dan het reisverhaal ergens op de server zetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.