Jaarmixen 2003

De eerste online jaarmix 2003 is beschikbaar:
DJ Fab Yearmix 2003 – Part 1, Het eerste deel: BPM 77.5 tot 103.5 een lekkere slow mix dus. Erg lekker kan ik wel zeggen.
meer jaarmixen 2003 online ergens te vinden? Mail het me.

One thought on “Jaarmixen 2003

 1. Ik denk dat dit wel super interessant is voor de mixliefhebbers:
  “Ben Liebrand terug bij Veronica!

  Ben Liebrand is terug bij Radio Veronica. Vanaf vrijdag 9 januari zal hij iedere vrijdagavond tussen 22.00 en 24.00 uur te horen zijn met het programma “In the Mix” waarin hij de beste dance tracks uit het verleden aan elkaar zal mixen.

  Bens carrière omspant nu al een periode van meer dan 25 jaar en in deze periode heeft hij alle stijlen uit de dance-scene meegemaakt. Ook nu is Ben nog steeds actief in de actuele dance-music.

  Station Manager Uunco Cerfontaine: “Ben Liebrand hoort helemaal bij Radio Veronica. Hij was de eerste mixdeejay die een bekende naam werd in plaats van een anonieme platendraaier die in een hoekje van de discotheek werd weggestopt. Zijn minimix bij het vrijdagavond programma “Curry & Van Inkel” bij Radio Veronica is legendarisch en hij is niet voor niets een inspiratiebron geweest voor bekende mixdeejays als bijvoorbeeld DJ Tiësto.”

  Over ‘In The Mix’ heeft Cerfontaine zelf de nodige gevoelens van nostalgie: “Ik kan me nog herinneren dat in de jaren ’80 zijn programma ‘In The Mix’ geprogrammeerd was van 02.00-03.00 uur op vrijdagnacht bij Veronica. Ik stond daar speciaal voor op om een tape aan te zetten en de mix op te nemen. De tapes van het programma werden zelfs op de schoolpleinen verhandeld.

  Cerfontaine wil datzelfde gevoel weer terugbrengen op Radio Veronica: “Het is de mix die je niet mag missen. Vanaf 9 januari zullen weer iedere vrijdagavond vanaf 22.00 uur een hoop mensen als vanouds aan de radio gekluisterd zijn voor de enige echte mastermixer: Ben Liebrand”. ”

  Groetjes,
  Patrick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.