Aardbeving in Taipei – Taiwan

Zit ik vanochtend in de auto, hoor ik op radio 1 news dat Taiwan weer eens is een aardbeving heeft gehad. 7 op de schaal van richter. Damn. Ik heb dagelijks contacten met mensen uit Taipei (yep, business) en dacht meteen aan hen maar ook (ik ben eerlijk) aan de productielijnen. Want oh oh .. als die ook maar iets uit het lood staan dan hebben we weer een aantal dagen vertraging in de productie. Want het zal maar gebeuren dat de componenten verkeerd op de PCB komen… Niet fijn.

Het gebeurde rondom 12 uur Taiwan Tijd dus zo rond 6 uur nederlandse tijd. Even contact gezocht via MSN met een aantal mensen daar en alles is goed en geen tot zeer weinig schade. Ze waren daar hoogst verbaast toen ik om 07.45 al wist dat anderhalf uur daarvoor daar een aardbeving was geweest. News travels fast…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.