We worden genaaid!

En niet alleen bij Filet Americain.

Dat de bakjes niet goed zouden zijn alah, maar kwaliteit…..

Als grote liefhebber van bovenstaande eet ik elke week wel een heerlijke bol of broodje met Filet Americain. Nu is het kwaliteit in supermarkten over het algemeen toch al slecht als je een bakje koopt (meer meel dan vlees).

Zo haal ik het liefst de filet bij de Keurslager die het klaarmaakt terwijl ik wacht (runder tartaar met een bepaald goedje (geheim van de slager)), daarna komt de Filet Americain die diepgevroren te koop is bij de Makro of de Sligro (platte bakken) ook te verkrijgen in Tartaar smaak en daarna komen de wat mindere goden als: Albert Hein en de Deka Markt (meer meel dan vlees) ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.