Countdown verhuizing ADSL #3

Gisteren, 5 januari nog maar eens gebeld met 0800-0407, de storingsdienst van KPN. Men kon me eigenlijk niet helpen. Mijn ADSL verhuizing stond pas sinds 3 januari in het systeem (dus mijn 22 december verhuizing is nimmer nooit niet aangekomen via het webformulier) ….
Vanmiddag ontdekte ik een LineSync op mijn telefoonlijn. Ik heb dan ook wat DSL apparatuur gepakt en gekeken of er een authenticatie volgde. Zo rond 15.00 uur vanmiddag ook de authenticatie die goed ging. Echter: zelfde IP als op mijn oude adres. En op mijn oude adres bleek alles nog normaal te werken. Toch de servers verhuist hopende dat aan de eind van de middag alles normaal werkte op het nieuwe adres.

Ook hier helaas: Volgens KPN storingsdienst zou er nog geen linesync aanwezig zijn en zou dat wel het geval zijn dan zou het nog tot dinsdag (??) kunnen duren voordat ik weer kan ‘internetten’ via mijn provider.

Een ding weet ik wel: er kan nog veel verbeterd worden daar ..
‘s kijken of ik morgen door de gateway kom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.