Countdown verhuizing ADSL #4

Nog steeds offline. Het is 9 januari. Inmiddels wat brieven van KPN en XS4ALL gekregen dat ik maandag of dinsdag verhuist zou moeten zijn.
Al kan ik er nog steeds niet bij dat ik zo lang moet wachten … Sinds woensdag heb ik al LineSync op de lijn maar nog steeds geen nieuw IP nummer.

Ik heb me laten vertellen dat het enige waar mijn account nog op wacht is een wijziging van IP adres bij xs4all omdat ik verhuist ben van wijkcentrale. Ik kan inloggen op het xs4all netwerk, maar er is geen IP verkeer mogelijk omdat mijn oude IP adres niet aan deze wijkcentrale gekoppeld is. Zo is dan ‘misbruik’ te voorkomen.

Ondanks verwoede pogingen eerder ‘verhuist’ te zijn na de miskleunen van KPN is het me niet gelukt. In ieder geval zo genoeg tijd gekregen hier alle servers juist patchen en alles lekker goed aan te sluiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.