Segway in Nederland

Wat een gesteggel om het Segway mobieltje in Nederland.
Maar zolang de concument niet de dupe wordt vind ik het best.
Keb een paar keer zo’n ding voorbij zien vliegen, maar nog nooit er zelf opgestaan. Aanschaffen? Uhmmmm beetje duur..

2 thoughts on “Segway in Nederland

  1. johan koenen says:

    ik vind het ook nog best prijzig om hem aan te schaffen, maar heb laatst met mijn vriendin in een tourtje gemaakt door noordwijk.. via de site van die jongens.. segwayworld.nl if iam not mistaken.. ff kiezen waar in nederland en mailen.

    was trouwens leuk tochtje ondanks het wat slechtere weer.

  2. Een paar maanden geleden mocht ik proefrijden met een presentatie op de Stadswal in Edam,daar was de waterlandpers er niet af te timmeren.In die periode mocht er niet mee op de openbare weg worden gereden,inmiddels wel.Het voertuigje is stil en schoon en naar ik hoop gaat het de brommers en de scooters vervangen.Ze kunnen zo in de achterbak van de auto.De verdere mogelijkheden zijn legio.Alleen de prijs?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.