Ilse’s blogsearch & rss feeds

Even een snelle actie: Ilse zit me te indexeren (om de 5 minuten ofzo) voor hun blogsearch dienst. Maar elke keer krijgen ze maar 15 entries… Dus .. in een helder ogenblik: al mijn 3560 entries in de rss feed gezet, dus wordt mijn site ineens goed ge-indexeerd. Nix spideren naar HTML pages, gewoon hoppa ..

Dus mocht je ineens veel entries te zien krijgen rondom AroundMyRoom in je rss reader: oeps. Commentaar mep je in de comments, ik hoor het graag.

Met een uurtje is het weer weg ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilse’s blogsearch & rss feeds

Even een snelle actie: Ilse zit me te indexeren (om de 5 minuten ofzo) voor hun blogsearch dienst. Maar elke keer krijgen ze maar 15 entries… Dus .. in een helder ogenblik: al mijn 3560 entries in de rss feed gezet, dus wordt mijn site ineens goed ge-indexeerd. Nix spideren naar HTML pages, gewoon hoppa ..

Dus mocht je ineens veel entries te zien krijgen rondom AroundMyRoom in je rss reader: oeps. Commentaar mep je in de comments, ik hoor het graag.

Met een uurtje is het weer weg ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.