Hema en een DJ worden .. ..

hema.jpgErg grappig om te lezen, Hoe word ik een DJ ..

Alles wat je moet weten om DJ te worden. De cursus gaat niet alleen over de apparatuur die je nodig hebt, maar ook over de benodigde vaardigheden, die aan de hand van videobeelden worden uitgelegd. Van beatmatchen tot turntablism! Het schijnt dat Mark van der Hurk van BamBamStudio in Eindhoven erachter zit .. nou .. dat valt dan weer mee ;-)

Tsja als de rookworst de vroegere kwaliteit niet meer heeft dan zoek je het maar in muziek ;-)

2 thoughts on “Hema en een DJ worden .. ..

  1. Dag Marc,

    iemand die lid is / was van de Mixfreaks en weet waar die over praat heeft bij mij een streepje voor op iemand die niet weet waar ie over praat ;-) En eigenlijk waren het niet mijn woorden maar kwam het voort uit een topic in de mixfreaks mailinglijst ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.