Mokkels.nl en zielige moderatoren

wereld van forums: bonje maken met elkaar en elkaars ‘werk’ niet respecteren.
Forumpje van mokkels.nl: er worden eerste screen caps geplaatst van BB6 (Big Brother 6) en BOEM! verdwenen . 10 minuyten later: een naar het later blijkt zielig moderatortje jat de caps en plaatst ze onder z’n eigen naam. Foutje: maakt nog gebruik van de MSNspace ruimte van de originele poster. Moderator figuurtje wordt erop aangesproken maar ontkent alles.

Verplaatst daarna de caps naar zijn eigen xs4all space. In de tussentijd natuurlijk wel alle posts van de originele poster verwijderd van het mokkels.nl forum. Hoe zielig kun je zijn om te kunnen zeggen dat jij de eerste was/bent met de caps van Big Brother 2006. En zoals ze in Rotterdam dan zeggen: krijg toch de tiefus met je mokkels.nl forum.

Wat een loser van een moderator. Bah. Zo blijkt maar weer dat de ‘electronische snelweg’ vele overeenkomsten met zo niet gewoon de samenleving heeft / is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.