Casema vs UPC

Er is wat vreemds aan de gang tijdens de reclame uitzendingen op Talpa/Tien.

als je goed oplet zal je net na die vervelende UPC darts reclame waar men ook nog iets ‘vaags’ aan het opnemen is iets vreemds zien. (maar inmiddels is het ook bij andere UPC spotjes op TIEN te zien) ..

De reclame is afgelopen en voor een hele korte periode (tienden van seconden) zie je een vermelding van CASEMA .. Ik heb dit inmiddels nu vele malen gezien op Talpa en vind het bijzonder dat de normale media guru’s hierover nog niets geschreven hebben.

Na een korte tijd van afwezigheid is het terug en nog steeds zit de casema halve seconde er tussen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.