Geenredactie.nl geen succes?

bij de lancering van Geenredactie.nl heb ik mezelf maar eens lid gemaakt en een aantal artikelen ingestuurd. Om te kijken of het werkt, of het gebruikt wordt en of er ondanks dat het geenredactie heet toch een redactie heeft.

Nou .. het aantal ‘submitters’ die de content maken voor geenredactie zijn op een paar handen te tellen. Ik sta net onder de top 20 met 4 submitted nieuwsberichten. Haal je de redactieleden van geenstijl weg en ik sta in de top20 ..

Probeer ik een aantal ‘fapfap’ websites in te voeren wordt de URL die ik gebruik (http://www.search4erotica.com) gewoonweg geblocked. Of omdat de hoofdurl al ingevoerd is of omdat deze in de blacklist staat of omdat …. zeg het maar.

Het ‘digg’ effect is vooralsnog ver te zoeken. Je artikel valt of staat met de ‘kudos’ en waarderingen die je krijgt van mede members, niet zozeer de lezer. Dit wekt vriendjespolitiek in de hand. Ik ken jou en jij kent mij en we zullen elkaar naar grote hoogten brengen ..

Maar goed: je kan dan een grote schare aan lezers hebben, dat wil nog niet zeggen dat ze fanatiek zijn in het aanmelden van nieuwswaardige berichten. Wellicht is het concept niet nieuw ..

Fijn weekend

6 thoughts on “Geenredactie.nl geen succes?

 1. Helemaal met je eens Dennis, http://www.geenredactie.nl is suffer dan suf. En als je ziet wat door de CENSUUR van GeenStijl heenkomt en uiteindelijk op de voorpagina beland is het Triple Suf !

  “20 tips voor beter bloggen”
  “Wuzz een waardeloos project”
  “Gratis software downloaden”
  “Mobiele telefoon bij ongelukken”

  OOOO wat spannend allemaal !

  GeenStijl valt door de mand, zelf zeuren over ‘Censuur’, maar als er webloggers zijn die ze ‘overtreffen’ dan ‘mag dat niet!!’

  http://www.urlcolumnist.pctv4you.com/25/03/2007/rekening-probleemwijken-bij-burger-neerleggen/

  89,54 % komt niet door de filter ‘Nog niet gepubliceerd’

  Geweldig stoer zo een linkdump !! OOO

  Mvg, DE URLCOLUMNIST http://www.urlcolumnist.pctv4you.com

 2. De reden dat je erotica.storagedisk.com niet kan gebruiken is omdat fapfapfap sites niet zijn toegestaan. Dit heeft weer te maken met het feit dat adverteerders niet willen adverteren op een site waar NFSW op staat, omdat ze hun imago niet willen koppelen aan seks.

  Verder staat google het niet toe om google ads te tonen op pagina’s waar seks op staat. Zonder google ads, geen inkomsten en zonder inkomsten geen geenredactie. Vandaar dat NSFW niet toegestaan is op GeenRedactie.

 3. zow .. waar heb ik al deze commentaren ineens aan te danken ;-)

  ik had zelf wel verwacht dat je bij een NSFW site een advertentienetwerk kon kiezen / gebruiken of gewoonweg deze anders rubriceren.

  Aangezien je link gebruikt en platte text zie ik niet waarom Google-Ads niet gebruikt kunnen worden. Staat dat ergens expliciet in de voorwaarden? Bij images kan ik het me voorstellen, maar dan nog is het niet begrijpelijk dat Google wel de blote tiet van de Playboy Playmate toestaat op geenstijl.

  Maar hindert niet hoor ;-)
  momenteel ligt m’n fap site er toch uit door het Fark effect. Fijn die Fans ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.