Vis Restaurant Las Palmas in Rotterdam

Ok heren, waar is jullie website? Wat is het menu? en bovenal wat zijn de prijzen? 8 weken reclame op de TV moet natuurlijk wel een goed vervolg krijgen.

Want oesters, en andere lekkere vis dat gaat er wel bij mij (ons) in. Kikkuh, wanneer gaan we?

update: inmiddels krijgen we al leuke reacties te lezen van mensen die er zijn geweest. Maar wat lees ik, geen menukaart aanwezig?

update2: meer mensen met updates (graag meer) en we zien dat eigenlijk het Las Palmas restaurant niet meer en niet minder is dan een doorsnee restaurant met als hoofdthema: vis. Het lijkt mij een restaurant die zich de aankomende maanden moet gaan bewijzen en zijn prijzen hierop moet gaan aanpassen. EUR 150 voor 2 personen is natuurlijk verschrikkelijk veel geld voor een etentje ..

Je komt dan in een segment waar je, volgens mij, veel meer waar voor je geld kan krijgen. Ik spreek niet over kwaliteit want ik verwacht best goede kwaliteitsspullen. Maar de prijs / prestatieverhouding moet natuurlijk wel in evenwicht zijn. En uit alle reacties kan ik nou net niet opmaken of dat zo is ja dan te nee.

En dan update

De winnaar Erik van Dam is ermee gestopt…. tjsa.. zo gaat dat in de grote mannenwereld. Ik ben er ondanks mijn grote woorden dit jaar niet geweest en ik kom er dit jaar ook niet. Een van de redenen is dat ik, gezien de vele commentaren, de prijs kwaliteitsverhouding niet juist vind.

Dus een nieuwe chef voor Las Palmas

17 thoughts on “Vis Restaurant Las Palmas in Rotterdam

 1. Nou Dennis,
  Ik heb eind juli een groot gat in mijn agenda…
  Dus ik hou hem gereserveerd. Van de week maar ff afspreken???
  I like fish…

 2. Anouk says:

  Hallo allemaal!

  Ben na al die weken wel benieuwd geworden naar eten in Las Palmas,maar zou graag iets meer zien zoals menukaart en prijzen.(of het ook voor het klootjesvolk te betalen is)haha

  groetjes!!

 3. claudia prins-everaers says:

  Zocht naar de website van las palmas ? Is er helaas nog niet, ga er zeker binnenkort naartoe. Heb genoten van het programma rondom las palmas. Wat een super tent lijkt me dat !!

 4. Janny Crooswijk says:

  Hallo,
  Ben naar de website gegaan die vermeld staat mar er is nog geen doorverwijzing naar een menu of prijslijst, jammer ik zou graag willen weten of het betaalbaar is.
  Volg al de tv programma’s van de Blijker en zijn maatje leuke programma’s zelfs op vakantie in het huisje in Italië was het te ontvangen dus heb niets hoeven te missen.
  Ik hoop dat de site gauw kompleet is.
  Heel veel succes en lang leve Eric.

 5. Yvonne Heikamp says:

  Wij zijn 12 juli, op onze trouwdag, bij Las Palmas wezen dineren. Ik ben rolstoelgebruikster, en ben zeer te spreken over de hulp van het personeel, die vanaf het begin tot eind zeer hulpvaardig waren, ook het invalidetoilet is met rolstoel goed te betreden.
  Over het eten waren wij zeer te spreken, en mijn man Victor is zelf Sous-Chef, en ook hij heeft zeer genoten, vooral van de goede afgestemming op de verschillende smaken. Alleen jammer, wat al eerder is gezegd, is het gemis van de menukaart, het is niet zo makkelijk om een keuze maken als de gastheer de gerechten grotendeels van een kladje moet oplezen. Verder petje af Herman.

 6. Op 5 juli heb ik met collega’s bij Las Palmas gegeten. Het was allemaal super geregeld. Helemaal omdat we last minute hebben gereserveerd. Via de telefoon kwamen we er niet door, dus een collega die vlakbij het gebouw werkt is er simpelweg naartoe gestapt en heeft het kunnen regelen. De ontvangst was erg vriendelijk, jassen werden aangepakt. Het restaurant ziet er top uit, mooie banken en tafelaankleding. Bediening was super, geen momentje hoeven wachten op een drankje etc. Leeuk om alle gezichten te zien uit het programma, inclusief Herman zelf. Petje af voor het personeel, die continue bezig waren. Heerlijk gegeten, allemaal verschillende vissoorten en natuurlijk de bouillabaise. Een opmerking: Het is nu twee weken na de opening, wanneer is de website klaar. Ben benieuwd naar de prijzen, want ik wil hier zeker nog eens terugkomen, maar dan met mijn man en gezin.

 7. Rob Euser says:

  Afgelopen vrijdag (3 augustus) eten in Las Palmas. Achteraf toch wel teleurstellend. Al vanaf het moment van binnenkomen viel het tegen. Onvriendelijke en onpersoonlijke ontvangst. Goede wijnkaart, maar waarom slechts 2 witte wijnen per glas te bestellen. Wel hele goede wijnen beschikbaar per fles.
  Menu (jawel, er is een menu) is naar mijn mening erg eenzijdig. 2 keer zalm en twee keer tonijn (blue fin en yellow fin) op de kaart. Had hier eigenlijk wel meer varietieit in mogen zitten. Daar waar Herman zijn potentiele Chef’s ‘afschoot’ op gebrek aan creativiteit, is er op de kaart toch weinig van terug te vinden.

  Al op de eerste avond van het ‘nieuwe’ menu, waren bepaalde gerechten niet voorradig?! Voorgerechten zeer mager: krab cocktail met 1 soort sla en een beetje krab? Da’s wel erg mager (zeker gezien de prijs van Eur 20,-).

  Kwaliteit van het geserveerde eten is goed, maar steekt zeker niet uit boven rest. Met 2 personen eten (voorgerecht, hoofdgerecht en koffie na) voor Eur 150,= is naar mijn mening veel te veel voor datgene wat geboden wordt.

  Jammer! Moet nog maar zien of dit restaurant over een jaar nog zo druk bezocht is……

 8. Peter says:

  Gisteren (19-aug) eten in Las Palmas. PERFECT !!!!
  In tegenstelling tot Rob Euser een zeer nette en vriendelijk ontvangst. Misschien
  verwacht Rob, dat het personeel nog drie buigingen doet voor iedere klant die
  binnenkomt. De wijnen zijn perfect, waarom een twintigtal soorten, wanneer je
  uit twee goede kunt kiezen tegen een heel normale prijs.
  De menukaart geeft ruime keuze, echter jammer dat niet alles meer beschikbaar
  was in verband met de drukte. Dit werd overigens ook goed en duidelijk uitgelegd
  door de (vriendelijke) bediening.
  Ik heb de kreeftensoep gegeten en m’n partner de mosselen als voorgerecht. Ik
  weet niet waar Rob normaalgesproken gaat eten, echter vond ik de voorgerechten
  ruim voldoende en gewoonweg heerlijk. Ik heb bij diverse sterrenrest. kreeften-
  soep op, maar deze was het beste wat ik ooit gegeten heb.
  De hoofdgerechten waren zeer goed. Wanneer je verse vis wil eten, moet er
  geen overdaad aan sausjes bij…..gewoon puur vis.

  Wij komen zeker terug!!!

  Ik denk dat Rob de volgende keer beter bij de Chinees kan gaan eten:
  Personeel wat gaat buigen bij binnekomst; Menu met 186 keuzemogelijkheden;
  De hoeveelheid waar je een hele week van kan eten; Euro 70,- afrekenen voor
  twee personen.
  Ik denk niet dat Herman zijn doel had voor deze klanten een visrestaurant te
  openen.

 9. ineke kooistra says:

  Hallo mensen van Las Palmas,
  Nadat we 3 maanden geleden een tafeltje voor 6 personen hadden gereserveerd, werden we gisteravond ontvangen met de mededeling dat er iets fout was gegaan en er voor ons geen tafel beschikbaar was. Viel een beetje tegen, maar jullie hebben het prima opgelost. We zijn onder de trap bij de ingang gezet aan twee sta-tafeltjes met hoge krukken. Als genoegdoening kregen we champagne en twee grote schotels Fruit de Mer, die we maar gedeeltelijk hoefden te betalen. Verder één verrassingsmenu op jullie kosten en een geweldig supplement op ons dessert.
  Het eten was fantastisch en de bediening, vooral Ramon uiterst voorkomend en gezellig. Voor het eerst sinds 30 jaar weer eens oesters gegeten en ik ben helemaal om. Chapeau!
  We komen vast nog eens terug om echt aan een tafel te dineren, met als ober Ramon!
  Frans, Gerda, Ben, Cintha, Berry, Ineke.

 10. Mike says:

  Heerlijk gegeten ! voor 2 personen rond de 180 euro kwijt maar ik moet toegeven dat ik helemaal vol zat (ik weet het klinkt niet netjes maar ik zat ECHT vol) de bediening was super en de ontvangst was allervriendelijkst. jammer dat mensen zoveel commentaar op het restaurant hebben. ik heb hier heel lang mijn mening op gebaseerd en had geen zin om toch redelijk veel geld uit te geven voor een magere kwaliteit en grof onvriendelijk personeel. die mening is bij mij nu volledig omgekeerd en ik zou iedereen aanraden om het toch minstens een keer zelf te gaan proberen. heerlijke gerechten. ruime diversiteit. super vriendelijke bediening. heerlijke wijnen en bijgerechten. super flexibel (je kunt volledig zelf bepalen wat je wilt eigenlijk) en een hele gezellige ambiance. het is echt een geslaagde zaak waar klasse vanaf straalt met een ongedwongen rustige gezellige sfeer.
  Veel (luxe) zaken zouden hier een voorbeeld aan mogen nemen!

 11. wat klagen we weer in rotjeknor, eindelijk een goed stukkie vis kunnen eten en dan weer klagen over de prijzen, bediening en eten.
  leer zelf eens koken in een zaakje waar dagelijks 400mensen zitten te eten,

  ik ben blij met die tent van Herrie want rotterdam heeft verder niets, buiten de culinaire zaken natuurlijk, maar dat is las Palmas gedeeltelijk dus wat betreft de prijzen, moet je maar geen oesters en kreeft bestellen (vers)

  Ik vind de zaak supergezellig en bourgondisch, zoals alle zaken van de engelgroep,

  ga zo door dikke, Groet Frank tournier

  P.S. vanavond zit ik er met mijn valentijntjes/ hoe is het met Jacq

 12. Het is al weer een tijdje geleden dat de barramundi op het menu stond bij jullie, de vis is enorm verbeterd van kwaliteit echt een aanrader. zie de website.
  of kom maar kijken

  Jan Wijnalda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.