Gezocht: Radio Veronica opname: In The Mix 17-08-1985

Gezocht: de radio opname van Ben Liebrand’s In the Mix uitgezonden tussen 02.00~03.00 17 augustus 1985.

Alle radio opnamen schijnen binnen de mixfreaks community wel aanwezig te zijn behalve de 17-08-1985 versie

update vanuit de mixfreaks mailinglist

Je zal un niet vinden:

http://www.rinkeldekinkel.com/stations/veronica_2.html

Live uitzendingen

Op woensdag 7 Augustus 1985 organiseert Veronica in vakantiedorp ‘Aquadelta’ in Bruynisse de Nationale Veronica-dag. Een hele dag lang spektakel voor jong en oud met optredens van diverse bekende artiesten zoals Albert West, Saskia & Serge, Dennie Christian en The Trammps. Voor deze gelegenheid maken Curry & van Inkel hun programma live uit vanaf deze locatie.

Amper een week later is het opnieuw feest. Vanuit restaurant-café Bosch en Duin in Soest wordt een ‘Caribbean Night’ uitgezonden op Hilversum 1 en 3. Een nacht vol opzwepende zuid-amerikaanse live muziek. Er zijn optredens van Trafassi, Macai en Vanessa. Ook hier zijn Curry & van Inkel van de partij met een live uitzending in een aangepast tropisch jasje.

Die nacht dus geen in the mix.

Althans, zo lijkt het.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.