Uhmpff.. Oink Down..

Uhmmm.. ben ik eens rijkelijk laat met het lezen van nieuwsberichten. Oink (een bittorrent site) is down gehaald ivm de pre-releases die ze veelal aanboden. Oh was dat zo? Dat wist ik nie ..

update: Het artikel laat de mensen ook denken dat Oink gelijk staat aan ‘de Scene’¬†zoals men dat zo mooi noemt. Dat is natuurlijk kolder .. Bittorrent staat ergens bijna geheel aan de eind van de lijn: dus gewoon¬†dicht (TE) bij de consument. Zodat ‘massa’ distributie aanwezig is.

Maar goed: niet alle nummers kunnen op 1 staan dus je kan al het muziek ook niet op 1 hoop gooien .. Waarom heb je anders hitlijstjes: en voor troep betaald men in de winkel ook niet. Waarom zou je dat dan wel moeten doen op het internet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.