1.27 Euro

En ja hoor, heel sneaky heeft Pepsico (Vrumona) de prijzen verhoogd van Pepsi Cola (althans bij de Albert Heijn, ook wel Appie genoemd).. Waar we eerst ongeveer 1 euro 17 moesten betalen voor een anderhalve literfles Pepsi Max, zouden we nu ineens deze week 1.27 euro moeten betalen ..

Een klein ritje naar de Deka Markt bevestigde ons vermoeden: hier betaalden we inderdaad maar 1 euro 17 voor een fles en wanneer we 4 flessen (4-pack) kochten was het nog iets goedkoper.

Zo is de Cola dit jaar met ongeveer 15 tot 25 cent gestegen .. (per fles) .. Zijn we lekker klaar mee .. \

Coca Cola is trouwens nog duurder .. Daar valt de prijs al helemaal niet meer te rechtvaardigen voor wat je ervoor krijgt.

5 thoughts on “1.27 Euro

 1. Klopt inderdaad…..die prijzen blijven stijgen. Ben ook fervent Pepsi gebruiker en weet inmiddels wel dat de aanbiedingen geregeld terugkomen en de gemiddelde (aktie)prijs per liter rond de € 0,50 ligt.

  En als ik echt zonder zit……betaal ik de hoofdprijs.

  (ach het is altijd nog goedkoper als benzine…..)

 2. Trouwens…………….inslaan bij Appie want 4 flessen voor € 3,33 is maar € 0.555 per liter……

  En je krijgt nog Airmiles ook :-)

 3. dan moeten ze deze week weer in de aanbieding zijn? Vorige week was er een ‘aanbieding’ van de coca cola (nog te duur) …

 4. Coca Cola is altijd té duur……. wat me wel opviel is dat ze nu (nadat ze het 4 pack door onze strot hebben geduwd) de aanbiedingen gaan maken met 3x 4 pack voor een xx bedrag.

  Alsof ik zoveel cola zou drinken…..

 5. CreatoX says:

  Het is altijd nog goedkoper dan een liter benzine… je rijd er alleen niet goed op.

  Een poosje terug ben ik eens op zoek gegaan naar een prijsgrafiek van de brandstofprijzen door de jaren heen (Nederland) Kon dat nergens vinden. Misschien iemand anders?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.