Damn .. ook mij overkomt het ..

100.00den zo niet nog veel meer e-mails schreef ik de afgelopen jaren. En laat me nu vandaag voor de 2e maal overkomen wat ik altijd bij anderen zo knullig vind.. Adressen in de CC lijst zetten die eigenlijk in een BCC moeten ..

VVSMF .. een Very Very Stupid Managers Failure noem ik dat dan maar .. Ik kan natuurlijk Thunderbird de schuld geven die de BCC field niet vasthoud als je de adressen invoegt via het adresboek, maar ik heb gewoonweg veels te snel op send gedrukt. Drama ..

Excuses! ..

One thought on “Damn .. ook mij overkomt het ..

  1. Eric Janssen says:

    Ach Dennis,

    Dat soort dingen gebeuren nou eenmaal.
    Laten we er maar gewoon vanuit gaan dat beta-testers onder elkaar hier geen misbruik van zullen maken :)

    Eric

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.