Google 10 jaar, de historie

Ah geinig .. Google heeft haar oudste nog beschikbare index beschikbaar gemaakt om te doorzoeken

De index komt uit januari 2001. Dus ik zocht even op mezelf .. Ik ben dan ook alweer jaren digitaal aan het klooien .. (BillBoard Systems etc.. ) .. dus .. ik zocht op m’n eigen naam, wow wat een berg oude info ..

Erg leuk om weer dingen over BabySoft BillBoard System tegen te komen (en dan vooral de verhalen over de “harde kern“) Mijn 4 lijns BBS die ik vanuit Amersfoort beheerde .. Eigenlijk ben ik alle oude points uit het oog verloren, op een paar namen na. Zo heb ik nog geregeld contact met Matthijs en heb ik af en toe contact met Jeroen, Sander, Mathijs, Arjan (maar soms is het echt al weer jaren geleden).  

Soms heb ik wat met Alter Ego’s en kwam ik een eigen geschreven stukje onzin tekst tegen .. LOL

Maar de rest van de tientallen points heb ik na 2000 eigenlijk niet meer gemailed en/of gesproken. Zo zie ik her en der nog wel eens namen opduiken van mensen die ik nog ‘ken’ van vroeger toen we nog gebruik maakten van Echomail. Vanaf 2000 was het echt te merken dat het bezoek naar BBS-en drastisch afnam en heb ik besloten om mijn OS/2 BBS systeem te sluiten. Geweldig waren de tijden dat Jacob en Matthijs langskwamen om scripts en programma’s te bouwen om de automatisering te optimaliseren van het systeem.

Nostalgie deze oude index van Google

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.