Beetje ziek van hotmail.com

zucht .. heb ik weer

The error that the other server returned was: 550 550 SC-001 Mail rejected by Windows Live Hotmail for policy reasons. Reasons for rejection may be related to content with spam-like characteristics or IP/domain reputation problems. If you are not an email/network admin please contact your E-mail/Internet Service Provider for help. Email/network admins, please visit http://postmaster.live.com for email delivery information and support

Nou mensen .. hotmail heeft weer eens doen besluiten dat mail vanaf aroundmyroom.com niet bij hotmail.com gebruikers mag binnenkomen. Ondanks SDF en andersoortige perfecte mailserver instellingen. Als Microsoft daar nu ook eens gewoon een ge-automatiseerd systeem van zou maken om je IP uit de ‘blacklist’ te kunnen laten filteren dan zou dat veel ergenis en FTE’s schelen.

(jij als hotmail.com of live.com gebruiker kan natuurlijk ook gmail gaan gebruiken ;-))

One thought on “Beetje ziek van hotmail.com

  1. Sayonara says:

    Heb hetzelfde probleem… Nieuwe domeinnaam en ik zou al op een blacklist van hun staan? SPF records en dergelijke allemaal in orde. Rommel…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.