Dancetour in Apeldoorn

Omdat ik wel erg dicht bij het ‘festival’ terrein woon (Marktplein Apeldoorn) heb ik een brief van Dancetour gekregen met een 40% kortingskaartje van de NS om weg te vluchten voor het geluid. Nah dat valt reuze mee gezien de historie. Dus daar maken we geen gebruik van. Ik wil vanaf de zijlijn min of meer meegenieten .. Maar dat kan dus niet.

Want wat me een beetje tegen de borst stuit is dat enerzijds er gigantische hekken met zwarte doeken geplaatst zijn zodat je als toeschouwer niet naar de ‘gekke’ meute  kan kijken (Dit jaar is de afbakening dusdanig dat je als je wat wil zien echt naar binnen moet (en dat doe ik mijzelf niet aan). En anderzijds is dat ze zelf niet weten wat ze willen:

Op de site willen ze van de bezoeker graag foto’s en filmpjes op de hyves zien, maar in het huisregelement is het verboden om foto, film of andere opnameapparatuur mee naar binnen te nemen maar ben je bij de ingang wordt hier weer niet over gerept… Dus wil ik wat mooie shots maken met mijn Full-HD camera .. moet ik dus naar binnen met de kans dat een beveiliger je gewoonweg tegenhoudt en je subiet weer de uitgang wijst.

Dus Dancetour: het is gratis, maar ik wil vanaf de zijlijn meekijken, maar waarom kan of mag dat niet?  En mag je nu wel of niet een camera meenemen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.