10 Jaar Webloggen; dat doen er nog maar weinig na ..

AroundMyRoom bestaat 10 jaar .. Dus hebben we hier ‘intern’ even een klein feestje ..

Begonnen me het het webloggen toen ik een wereldreis rondom de wereld won (Libertel Around The World, de spelsite draait nog steeds en is in al die jaren nooit van een update of nieuwe inhoud voorzien), ergens in het begin van 2001. Eerst webloggen via een tool via weblogger.com, daarna via een servertje met een van de eerste versies van Pivot en kort daarna overgestapt naar Movabletype, ook nog een tijdje blogger.com en dan nu alweer enige jaren WordPress.

Tijd gaat hard .. en alle berichten zijn nog steeds hier te lezen ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.