Mixfreaks Fun

Even een keer een leuke statistieken overzicht van de Mixfreaks Mailinglijst. Als maintainer heb ik indertijd de mailinglijst overgezet naar Yahoogroups, vandaaruit heb ik een Access Database met ongeveer 100.000 (bijna) berichten die naar een mysql database zijn ge-exporteerd. Hierin zitten nog meer berichten want berichten van voor Yahoogroups hebben we grotendeels kunnen herstellen door bijdragen van een aantal mixfreak leden.

De MySQL database wordt om de zoveel tijd bijgewerkt met de data uit de Access Database als ik deze heb bijgewerkt met wat er op Yahoogroups is bijgekomen.

Bovenstaande is een globaal overzicht van hoeveel berichten er door een lid zijn geschreven in al die jaren (Klopt niet helemaal, want er zijn mensen die onder een ander mail adres hebben gemailed of Alias, bijvoorbeeld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.