Een berg veranderingen

Sinds 2013 draaide deze weblog op een server en sinds vandaag draait ie op een nieuwe server.

Reden: OS verouderd en Plesk kon daardoor niet meer een update krijgen. Verder draaide de server nog zeer goed. Maar upgrades brengen ook mooie nieuwe dingen met zich mee. Makkelijker met certificaten werken en de migratietool ging ook als een speer.

Tevens vandaag WordPress maar weer eens eens een upgrade gegeven zodat ik weer heerlijk een weblog kan schrijven. Sinds eind 2000 begin 2001 zijn we daar al mee bezig. Een dikke 17 jaar .. Wow. De tijd gaat hard en we gaan zien of 2019 iets meer updates met zich meebrengt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.