KPN, Xs4all, Hotspots, blogs & problemen

r-win en ikzelf hebben geconstateerd dat de samenwerking tussen KPN, XS4ALL en de Hotspots niet werken. We constateerden onafhankelijk van elkaar dat we niet met onze XS4ALL accounts (ik heb er zelfs 2!!) konden inloggen op het HotSpot KPN netwerk.
De oplossingen en antwoorden die je krijgt van XS4ALL komt zo uit een grijs boekje en dat verwacht je niet van een helpdesk die award na award krijgt uitgereikt.

Zonder een 0900-nummer te bellen (a veel geld) en wellicht dan met veel kans een nono aan de lijn krijgen, krijg je dus geen normaal antwoord.

Het schijnt dat KPN blogs en Fora uitleest. Nu ben ik natuurlijk maar een klein doorsnee weblogje, maar het is wel jammer dat er vooralsnog geen actie is ondernomen.

Dus KPN: hierbij een klacht / opmerking / verzoek tot oplossing zodat ik gebruik kan maken van jullie geweldig WiFi netwerk met mijn XS4ALL abonnement.

UPDATE 

Pim van KPN hotspot reageert:

Zoals vermeldt zou de toevoeging @xs4all in de gebruikersnaam niet nodig moeten zijn. Schiphol echter stond om onduidelijke reden anders geconfigureerd, waardoor dit wél nodig bleek. Dit hebben we direct aangepast.

Excuses voor de overlast en ik verneem graag of het nu wel werkt.

Het is dat ik even geen zakenreis heb, dus ik heb even geen toegang tot de KLM Lounge. Echter weet ik voor 100% zeker dat ik @xs4all.nl wel gebruikt heb. Maar goed: zou het niet werken dan is het nu wellicht opgelost. Dan is in ieder geval 1 doel bereikt. Nu het probleem van r-win nog.

Update II: Toevallig dat Lilian in Utrecht moest zijn vanavond en ze heeft de notebook bij zich. En Warempel: KPN Hotspot op het trein station werkt met m’n inlognaam !! Dus klachten worden door KPN Hotspot serieus genomen. ;-)

Update III: Ook station Amersfoort werkt. Lilian zit nu even te MSN-en met me.

2 thoughts on “KPN, Xs4all, Hotspots, blogs & problemen

  1. Dat is vreemd, ik kan al enige jaren prima inloggen op alle KPN hotspots die ik tegen kom. Met mijn xs4all inlog, ja.
    Ik doe dat o.a. op station Utrecht en in de trein aldaar nogal eens. En in Amsterdam heb je ook een paar keiharde hotspot zenders waar ik gewoon op in kan loggen. Maar ja, daar wonen dan ook de mensen die bij die helpdesks werkzaam zijn, dus ja.. voortrekkerij?

  2. je logt gewoon in met je account naam, xs4all wachtwoordje, that’s it? en wanneer was je ‘laatste’ keer?

    r-win komt ook vaak in Utrecht ..
    ik niet. Ik kom alleen op Schiphol ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.