Duik Horloge

414157_nemo_excel

Dit is um dan geworden. Niet de Suunto D4 (die heeft Lilian genomen) maar de Mares Nemo Excel. Zwaarder als de Suunto D4 en wat meer robuuster en ijzer. Waar de Suunto toch wat meer plastic aan voelt en lichter is. Dus beter geschikt voor Lilian.

Daarnaast de Advanced Kit als mede de Nitrox Kit aangeschaft zodat we ook nog wat kunnen leren op de vakantie.

update: zucht …..

batterij maar 30% .. dus vandaag naar de duikshop. Perfect geholpen. Nieuwe batterij .. thuis gewoon onder de kraan en ja hoor: water in het glas. Potdorie ik wordt hier even ziek van. Dus duikshop maar gebeld en de voicemail ingesproken en een e-mail gestuurd, nu even reactie afwachten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.